Gold Gondola je za predstojeće praznične dane pripremila niz aktivnosti kako bi obogatila iskustvo posetilaca na Zlatiboru. Putnici se već raduju raznovrsnom zabavnom programu na gondoli, koji će posebno obradovati porodice s decom, pružajući im mogućnost da uživaju u prirodi tokom većeg dela dana.

Spoj zabave, obrazovanja i aktivnosti na otvorenom pokazao se kao idealna kombinacija za celodnevno uživanje na stazi gondole, što će biti slučaj i ovog puta. Aktivnosti će trajati od 12 do 14 časova, dok će gondola raditi sat vremena duže tokom praznika.

Izvor fotografije: Gold Gondola

Program obuhvata raznolike aktivnosti, uključujući prolećni safari u okolini Ribničkog jezera, fitnes trening na međustanici pod vođstvom profesionalnog trenera, i kreativnu radionicu ‘Četkica i čašica’ na Torniku, koja spaja slikanje na platnu sa uživanjem u ukusnim napicima uz spektakularan pogled.

Posebno će se mališani obradovati Vaskršnjoj radionici 2. maja, koja uključuje šaranje jaja, lov na Zlatno jaje i trku sa kašikama.

Izvor fotografije: Gold Gondola

Gold Gondola će raditi produženo, od 27. aprila do 5. maja, omogućavajući putnicima vožnju od 9 do 17 časova, s poslednjom vožnjom sa Tornika u 18 časova. Vožnju i aktivnosti možete upotpuniti proizvodom Gold Gondola Gift izazov, a više o ovom proizvodu možete pronaći na linku.

Baner za omiljene atrakcije u Srbiji Visit Serbia online