Od 15. januara 2024. godine, građani Srbije mogu se prijaviti za korišćenje 100.000 vaučera, čija se vrednost povećala na 10.000 dinara, zahvaljujući novoj uredbi Vlade Republike Srbije. Prijave se primaju na šalterima javnog preduzeća „Pošta Srbije“ širom zemlje.

Pravo na vaučere imaju penzioneri, nezaposleni, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, vojni invalidi, nosioci poljoprivrednog gazdinstva, studenti, lica starija od 65 godina koja ne ostvaruju pravo na penziju, kao i zaposleni sa primanjima do limita koji je povećan na maksimalnih 80.000 dinara mesečno.

Iskoristite priliku da svoj odmor provedete u Srbiji i istražite njenu raznolikost, bogatu istoriju i gostoljubivost svojih stanovnika.

U ovoj zemlji, istorijski gradovi oživljavaju priče prošlih vekova, a raznolika prirodna lepota i ukusna lokalna kuhinja osvajaju svakog posetioca.

Ako boravite na destinacijama Beograd, Zlatibor i Sremska Mitrovica pozivamo vas da na vreme planirate svoj odmor i online nabavite karte za turističke atrakcije.

Baner za omiljene atrakcije u Srbiji Visit Serbia online