Turistička organizacija Zlatibor nagrađena je prestižnim priznanjem „Turistički cvet“ za 2023. u kategoriji Turistička Organizacija, koje dodeljuje Nacionalna turistička organizacija Srbije. Ova nagrada predstavlja potvrdu izvanredne posvećenosti i značajnog doprinosa Turističke organizacije Zlatibor u razvoju ove destinacije. Više od običnog priznanja, „Turistički cvet“ simbolizuje neumorni rad i ulaganje u stvaranje nezaboravnog turističkog iskustva. To je i potvrda ispravne vizije i jasnih ciljeva koji su unapredili kvalitet turističkog doživljaja na jednoj od najlepših planina Srbije.

Direktor Vladimir Živanović koji je primio nagradu istakao je i da ova nagrada ne pripada samo Turističkoj organizaciji Zlatibor. Ova nagrada pripada svim ljudima sa Zlatibora, celokupnoj turističkoj privredi, vrednim Zlatiborcima koji svakodnevno sa osmehom na licu i raširenih ruku dočekuju brojne turiste i trude se da im odmor na našoj vazdušnoj banji bude što lepši i sadržajniji.

Posetite ovu destinaciju i doživite nezaboravna iskustva koja neće razočarati ni najzahtevnije putnike! Decembar je posebno uzbudljiv mesec na ovoj destinaciji, s obiljem atrakcija i manifestacija koje će vas očarati.

Ne zaboravite istražiti i uživati u brojnim atrakcijama koje ovu destinaciju čine posebnom, poput vožnje nadužom žičarom na svetu, prelepih prirodnih pejzaža i prirodnih atrakcija, kao i muzeja koji oživljavaju istoriju regiona ili adrenalinskih aktivnosti na otvorenom.

Izvor: Turistička orgnizacija Zlatibora

Izvor fotografije: Turistička Organizacija Srbije, autor Miljan Bosnić

Baner za omiljene atrakcije u Srbiji Visit Serbia online