Od 16. jula 2023. godine, Stopića pećina će se otvarati za posetioce u novom, čarobnom svetlu. Radno vreme će biti prošireno i pećina će biti otvorena svakog dana od 09:30 do 19:00 časova.

Smestivši se samo 19 kilometara udaljeno od centra Zlatibora, Stopića pećina predstavlja pravu prirodnu oazu nedaleko od puta za Sirogojno. Njen impresivan ulaz, koji je pravo remek-delo prirode, ostavlja bez daha sve posetioce. Bigrene kade, koje su prava geološka retkost i jedinstvene u celom svetu, oduševljavaju svojom lepotom. Takođe, prisustvo podzemnog vodopada dodaje posebnu čar ovom speleološkom objektu, čineći ga najpopularnijim u Srbiji.

Nedavno su učinjena poboljšanja, dodajući novih 60 metara staze koja je sada uređena i dostupna za turističke obilaske. Ova nadogradnja obogaćuje iskustvo posetilaca, omogućavajući im da istraže još više ove čarobne pećine.

Zato ne propustite priliku da posetite Stopića pećinu i uronite u njen čarobni svet, gde će vas prirodna lepota ostaviti bez daha i pružiti nezaboravno iskustvo.

Baner omiljene atrakcije na Zlatiboru