Zlatibor, vrhunska destinacija za odmor tokom cele godine, očekuje vas ovog proleća sa bogatom ponudom za prvomajske i vaskršnje praznike.

Turistička ponuda na Zlatiboru je raznovrsna i obuhvata tradicionalne uranke, besplatne koncerte na Kraljevom trgu, dečije igre, otvaranje novog avanturističkog parka „Sportland“, aktivnosti u „Gold gondoli, kao i vaskršnje bojenje jaja i izložbe u Muzeju „Staro selo“. Sve ove aktivnosti čine Zlatibor idealnim mestom za odmor za sve ukuse.

Turistički lokaliteti kao Stopića pećina, Muzej „Staro selo“ Sirogojno, vodopad Gostilje i turistička sela Ljubiš, Rožanstvo i Tripkova spremni su da ugoste hiljade posetilaca.

U centru Zlatibora su dostupne atrakcije kao Avantura park, Dino park i „El Paso City“, nudeći avanturu i aktivan odmor. Tematski parkovi su otvoreni tokom prazničnih dana, nudeći radionice i zabavno-edukativni program.

Popularne aktivnosti kao paraglajding, vožnja kvadova, zip line, jahanje i panoramske vožnje kočijama takođe su dostupne.

Gold gondola puna sadržaja za praznike

Gold gondola je za predstojeće praznične dane pripremila razne aktivnosti kojima će ulepšati boravak posetilaca na Zlatiboru a program možete pogledati na linku.

Online ulaznice za Gold Gondolu, Stopića pećinu, Vodopad Gostilje, Muzej Staro selo Sirogojno, Avantura park Zlatibor kao i El Paso City Zlatibor možete kupiti putem platforme visit-serbia.online.

Takođe preporučujemo i novi proizvod Gold Gondola Gift izazov, kao i već dobro poznatu, objedinjenu ulaznicu 4 Bisera Zlatibora. Uživajte na ovoj predivnoj planini!

Baner za omiljene atrakcije u Srbiji Visit Serbia online