Segway Belgrade ture

Segway je potpuno posvećen inovaciji i budućnosti prevoza – lako, efikasno, inteligentno i jednostavno.

Segway tura ne samo da je pogodna za sve uzraste, već je i najbolji način da se doživi Beograd, ukoliko ste ograničeni vremenom. Toliko toga u ovom živom i slikovitom gradu – videćete više za manje vremena!

Sjajan vodič, koji je strastveno zaljubljen u Beograd i njegovu istoriju, vodiće Vas i postarati se da uživate u krstarenju po gradu. Takođe, imaćete priliku da napravite mnoštvo fotografija!

Beogradska mini tura

Vreme trajanja ture: 90-100 min,

Početna tačka i završna tačka ture: Maršala Birjuzova 14, Stari grad (Mikan restoran)

Za 1, 2 i 3 osobe po ceni 49 eura po osobi.

Za grupe 4 i više (do 10) po ceni 39 eura po osobi

Karte za turu možete kupiti putem ovog linka.

Segway je zabavan i ekološki prihvatljiv način za krstarenje po predivnom Beogradu. Na ovoj turi dobićete priliku da vidite neke od najpopularnijih lokacija kao što su Kalemegdanski park, “Pobednik”, Rimski bunar i još mnogo toga.

Uživajte u nezaboravnoj avanturi kroz glavni grad Srbije.

Imaćete priliku da obiđete: Trg Republike, Kalemegdanski park, Bedem (mesto) gde je počeo Prvi svetski rat, Sportske terene gde su osnovani Partizan i C. Zvezda, Oružje iz Prvog i Drugog svetskog rata, Ostatke srpskog srednjevekovnog dvorca, Simbol Beograda – „Pobednik“, Titov bunker, Rimski bunar, podzemni Beograd, Vojni muzej, 2000 godina slojeva istorije u jednom zidu, ZOO vrt, Beograd XIX veka (ulica Kralja Petra, Kosančićev venac – „beogradski Monmartr“), Sabornu crkvu…

* Plaćanje vrši u dinarima, cena u evrima je informativnog karaktera.

Beogradska grand tura

Vreme trajanja ture: 150-170 min,

Početna tačka i završna tačka ture: Maršala Birjuzova 14, Stari grad (Mikan restoran)

Karte za turu možete kupiti putem sledećeg linka.

Cena za 1, 2 i 3 osobe iznosi 69 evra* po osobi.

Cena za grupe od 4 i više (do 9 osoba) iznosi 59 evra* po osobi

Segway je zabavan i ekološki prihvatljiv način za krstarenje po predivnom Beogradu. Na ovoj turi dobićete priliku da vidite neke od najpopularnijih lokacija kao što su Knez Mihailova ulica, Kalemegdanski park, “Pobednik”, Rimski bunar, Nebojšina kula i još mnogo toga. (ovo bih izbacio jer nema ni u mini a zauzima prostor)

Imaćete priliku da obiđete: Knez Mihailovu ulicu, Trg Republike, Kalemegdanski park, Spomenike zahvalnosti Francuskoj i Rusiji, Bedem (mesto) gde je počeo Prvi svetski rat, Sportske terene gde su osnovani Partizan i C. Zvezda, Oružje iz Prvog i Drugog svetskog rata, Ostatke srpskog srednjevekovnog dvorca, Simbol Beograda – „Pobednik“, Titov bunker, Rimski bunar, podzemni Beograd, Vojni muzej, 2000 godina slojeva istorije u jednom zidu, ZOO vrt, Beograd XIX veka (ulica Kralja Petra, Kosančićev venac – „beogradski Monmartr“), Sabornu crkvu, Dorćol – najstariji deo Beograda, Jevrejski/orijentalni/nemački Beograd (po izboru), Zgradu Beogradskog univerziteta iz 1807., Ušće Save u Dunav, Vožnju pored beogradskih reka, Tenisku akademiju „Novak Đoković“, Kulu Nebojša, Nightlife Beograda (splavovi, Beton hala), Umetnička četvrt Beograda (Savamala).

* Plaćanje se vrši u dinarima, cena u evrima je informativnog karaktera.

Baner za omiljene atrakcije u Srbiji Visit Serbia online