Velika fešta turizma i putovanja uskoro počinje!
Najveći i najposjećeniji sajam turizma u regionu, 45. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, rezervisan je od 22. do 25. februara 2024. godine na Beogradskom sajmu. Pod sloganom „Avantura počinje ovde!“, očekuju vas nova otkrića, povoljne first minute ponude, široka lepeza domaćih i međunarodnih smeštajnih opcija, kao i predstavljanje turističkih regija i atrakcija.
Učestvujući tradicionalno, najistaknutije turističke agencije, udruženja, organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori stvoriće nezaboravan doživljaj na sajmu.
Zahvaljujući ekskluzivnim sajamskim cenama, atraktivnim first minute ponudama i bogatim paketima, Sajam turizma već godinama unazad predstavlja omiljeni godišnji događaj za posetioce, putnike i turiste. Ovde se donose ključne odluke o odabiru putovanja, aranžmana i destinacija, pružajući celovit uvid u sve što turistički sektor može ponuditi.
Sajam turizma pruža posetiocima priliku da biraju prema svojim preferencama: porodična putovanja, egzotične destinacije, putovanja za mlade, city break, opuštanje u banjama, spa vikendi na planinama, eko i aktivni turizam, kao i kongresna dešavanja.
Ovaj veliki događaj nudi multimedijalno iskustvo, obogaćeno prezentacijama, degustacijama i demonstracijama lokalne kulture, hrane i tradicije. Takođe, stvara priliku za umrežavanje, uspostavljanje poslovnih odnosa i partnerstava, čineći ga značajnim izvorom za buduću saradnju.
Sajam turizma nastaviće s posvećenošću edukaciji i podizanju svesti o turističkim mogućnostima, povećavajući ekonomsku aktivnost u ovom sektoru i podržavajući lokalnu ekonomiju. Srbija će biti posebno istaknuta, promovišući svoje turističke kapacitete.
U okviru Sajma turizma, održaće se i 19. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA, okupljajući brojne kompanije iz domaćeg i međunarodnog sektora hotelsko-ugostiteljske industrije.
Svi ovi elementi čine Sajam turizma na Beogradskom sajmu ključnim godišnjim događajem za promociju, razvoj i unapređenje turističke industrije u regionu. Isplanirajte svoju posetu i budite deo inspirativne turističke avanture!
Vidimo se na sajmu Vaša Visit-Serbia.online – prva domaća platforma za kupovinu online ulaznica i promociju destinacija Srbije!
Baner za omiljene atrakcije u Srbiji Visit Serbia online