Selfi inspektora Blaže
Inspektor Blaža

Od Zlatibora do Vlasinskog jezera

Pitali smo Inspektora Blažu koje putovanje u Srbiji je ostavilo poseban utisak, kao i koju destinaciju u Srbiji želi da poseti u budućnosti.

– Koje putovanje ili atrakcija u Srbiji su na vas ostavili poseban utisak?

– Najviše volim kada dođem u neki grad u Srbiji u koje ima veze sa mojim najmilijima. Raška i Kraljevo su mi „slaba tačka“ jer su tu koreni moje mame, a Zlatibor zbog mog dede. Svaki put se obradujem kada se tu zateknem jer osetim puls predaka i srce mi je puno mirisa i ukusa iz detinjstva. A, i domaća rakija je bolja nego li neki skupi viski.

– Koja je vaša sledeća destinacija ili atrakcija u Srbiji koju želite da posetite i zašto?

– Sledeća destinacija koju ću obići u Srbiji je svakako neko od jezera, a prvo mi na pamet pada Vlasinsko. Na slikama izgleda predivno, a što je još – lepše ljudi iz tog kraja su poznati po gostoprimstvu, a što je meni bitno jako su duhoviti i puni pozitivne energije.

Inspektor Blaža poznati je umetnik koji je najveću popularnost stekao zahvaljujući bendu „Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi“. Blaža je poznat kao jedan od pevača koji najbolje može da zabavi publiku na koncertu i kojeg mnogi vole baš zbog toga. Osim u muzici, Blaža se ostvario i kao sjajan voditelj na radiju i televiziji ili brojnim priredbama za decu i odrasle.

Baner omiljene atrakcije na Zlatiboru