Kolarčeva Zadužbina, istaknuta kulturna institucija u Srbiji, sa ponosom objavljuje lansiranje svoje nove usluge – onlajn prodaju ulaznica, odgovarajući na dugogodišnje očekivanje mnogobrojnih posetilaca.

U saradnji sa platformom Visit-Serbia.online, Kolarčeva Zadužbina je omogućila onlajn prodaju ulaznica kako bi se olakšao pristup događajima i udovoljilo vernoj publici.

Prva prilika za kupovinu ulaznica putem interneta je za nadolazeći Novogodišnji matine koji će se održati 31. decembra na Kolarcu. S obzirom da ovogodišnji matine nosi naziv „Fly Me to the Moon“, slušaćemo muziku Kol Portera, Frenka Sinatre, Din Martina i drugih.

Na ovoj prestižnoj Novogodišnjoj proslavi, posetioci će imati priliku da isprate godinu uz zvuke orgulja, džeza i specijalnih gostiju koji će nastupiti sa Fly Me to the Moon Jazz Quintet.

U kontinuitetu podržavajući muzički život Beograda, Kolarčeva Zadužbina će i ove godine dodeliti priznanja za trajni doprinos muzičkoj sceni grada, nastavljajući tradiciju započetu prošle godine na prvom Novogodišnjem matineu na Kolarcu.

Za Novogodišnji matine ove godine na raspolaganju su  dva paketa ulaznica: Paket 1 omogućava pristup koncertu Jazz Quinteta sa specijalnim zvezdama od 17 do 18:30 časova po ceni od 3.500,00 dinara, dok Paket 2, po ceni od 12.000,00 dinara, uključuje piće dobrodošlice u 16 časova, koncert Jazz Quinteta sa specijalnim zvezdama od 17 do 18:30 časova, kao i zabavu u prostoru Kolarca koji će posebno dekorisati svetska a naša umetnica, Aleksandra Stratimirović. Tokom novogodišnje zabave služiće se ukusna hrana uz selekciju odličnih vina, a za atmosferu će se pobrinuti DJ Marsh.

Broj ulaznica je ograničen, a zainteresovani mogu kupiti ulaznice putem linka.

Izvor fotografije: Nebojša Babić

Baner za omiljene atrakcije u Srbiji Visit Serbia online