Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor su već tradicionalno posvećene organizaciji novogodišnjih praznika na najpopularnijoj planini Srbije. Zlatiborski doček Nove godine s uzbudljivim muzičko-zabavnim programima i poznatim izvođačima na Kraljevom trgu redovno privlači hiljade posetilaca. Za doček 2024. godine, pripremljen je raznolik program koji uključuje tri koncerta na pozornici Kraljevog trga, sa repertoarom prilagođenim različitim muzičkim ukusima.

Novogodišnji program na Kraljevom trgu započinje već u četvrtak, 28. decembra u 16 časova, s jedinstvenim zabavnim programom i deljenjem novogodišnjih paketića za svu decu iz opština Čajetina (do četvrtog razreda osnovne škole). Najmlađi će moći uživati u koncertu Leontine i dečijeg hora “Čarolija”. Novogodišnju noć će obogatiti nastup jednog od najomiljenijih muzičara, Saše Matića. Tačno u ponoć, Novu Godinu se dočekuje uz koncert trubačkog orkestra Dejana Jevđića. Reprizu dočeka i odličan provod prvog dana Nove 2024. donosi nastup popularne grupe „Magla bend“. Oba koncerta počinju u 21 čas. Poznata imena muzičke scene koja će nastupati na Zlatiboru obećavaju još jednu Novu godinu za pamćenje.

Osim dočeka na otvorenom, zlatiborski hoteli i restorani spremili su obilatu prazničnu ponudu za sve posetioce koji će boraviti na ovoj predivnoj planini tokom novogodišnjih praznika, obećavajući odličan provod za sve goste.

Tokom vašeg boravka na Zlatiboru, ne propustite priliku da doživite vožnju Gold Gondolom Zlatibor, koja pruža predivan pogled na očaravajuću prirodu ovog kraja. Osim toga, istražite brojne atrakcije i bisere Zlatibora koji čekaju da budu otkriveni. Iskoristite vreme da istražite sve što ovaj prelepi region ima da ponudi!

online ulaznice Zlatibor
Baner za Gold Gondolu Zlatibor