Sa velikim uzbuđenjem i očekivanjima, „Bora lavirint“ u Batočini otvorio je svoja vrata 05. 04. 2024. godine za novu sezonu avantura, zabave i rekreacije. Bora Lavirint će raditi petkom, subotom, nedeljom od 11 do 21h i ponedeljkom od 11 do 18h.

Svetska atrakcija

Ovaj jedinstveni zabavni park, poznat po najdužem lavirintu od žive ograde u Evropi, ponovo je postao centar pažnje za porodice, avanturiste i sve one željne nezaboravnih doživljaja.

Jednostavno i lako do Bora lavirinta

Sa magistralnog puta koji nekadašnju srpsku prestonicu povezuje sa Koridorom 10, jasno se vide obrisi zabavnog parka, na čijem se ulazu nadmoćno uzdiže replika džinovskog, deset metara visokog, Transformera. Ova skulptura predstavlja ulaz u zabavni park „Bora lavirint“, koji se prostire na neverovatnih 7000 kvadratnih metara.

Ostavarenje sna…

Vlasnik „Bora Lavirinta“ gospodin Goran Srejić imao je veliki san za svoju Srbiju – da otvori porodični park koji je pristupačan prostor za sve gde porodice mogu da se okupe i uživaju u zabavi, a da sve to bude pristupačno njihovom budžetu.

Humanost na delu

Ovaj porodični park sa fokusom na dobrotvorne svrhe je već postao hit u celoj Srbiji i do sada su kroz Goranove incijative prikupili više od 90.000.000 RSD.

Za ulazak u Bora lavirint možete kupiti online ulaznice koja Vam stiže na mobilni telefon i na taj način smanjuje se zagađenje životne okoline.

Baner za omiljene atrakcije u Srbiji Visit Serbia online