Muzej iluzija – Dovedite u pitanje svet oko sebe

Muzej iluzija pruža jedinstvenu priliku za zabavu i obrazovanje posetilaca svih uzrasta. Prostire na tri nivoa i nudi obilje naučnih eksponata, od kojih većina ima interaktivnu prirodu. Posetioci imaju priliku da istraže fascinantne iluzije koje proširuju granice percepcije, kako bi bolje razumeli naša čula i kako naš mozak obrađuje informacije. Muzej iluzija nudi posebne ponude za korporacije, organizaciju rođendana i druge interesantne događaje, pružajući izuzetno zabavno iskustvo.

Gde se nalazi:

Muzej Iluzija nalazi se u samom centru Beograd na adresi Nušićeva 11

Beograd

Preporuke:

Vortex tunel će vas potpuno zadiviti i izazvati da se hrabro suočite s napredovanjem kroz rotirajući cilindar, dok se trudite da svaki sledeći korak napravite po potpuno ravnoj i stabilnoj površini.

Uživajte u partiji pokera sa pet klonova, istražite fascinantnu zbirku holograma ili budite hrabri i poslužite nečiju glavu na tanjiru!

Izgubite se u beskonačnoj sobi, istražujte odnose veličina i uhvatite nezaboravne trenutke u svim mogućim nemogućim pozama!

Malo je reći da će fotografije koje napravite u muzeju iluzija biti nesvakidašnje, jer su njegove prostorije mesto gde se lomi perspektiva, oblici menjaju do neprepoznatljivosti, a čula ostaju zaintrigirana.

Na kraju posetite pametni šop – prostor sa edukativnim igrama i mozgalicama i ponesite sa sobom sećanje na nezaboravno iskustvo!

Radno vreme i cena ulaznice:

Radno vreme Muzeja iluzija je od ponedeljka do nedelje od 9.00 do 22.00 sati.

Cene „Skip the line“ ulaznice za Muzej iluzija odrasli plaćaju 900, a deca (5-15 godina) 540 RSD i možete ih kupiti online.

Baner za omiljene atrakcije u Srbiji Visit Serbia online