Praznici se bliže, a sa njima i slobodni dani, kao i kvalitetno vreme koje svi želimo da provedemo sa porodicom ili prijateljima na nekoj od najlepših destinacija u Srbiji.

Ono što praznici sa sobom nose, osim slobodnih dana, jesu i velike gužve i čekanje u redovima koje vi možete izbeći onlajn kupovinom ulaznica za neke od najvažnijih atrakcija u Srbiji. U svega nekoliko klikova priuštite sebi neko od sledećih iskustava:

Sombor

Sombor, ova pitoma destinacija u Bačkoj na severu Vojvodine očaraće vas svojim kulturnim, prirodim, zabavnim i gastronomskim atrakcijama.

Provedite par idealnih dana i upoznajte se sa kulturom i tradicijom kroz istorijska zdanja, muzeje, galerije i domaćinstva koja čuvaju stare recepte ovog kraja.

Možete kupiti Sombor City Card, posetiti atrakcije koje ovaj grad nudi i uživati u popustima za smeštaj, pozorište i restoran, više o tome možete pročitati na sledećem linku.

Zlatibor

Zlatibor predstavlja jednu od najpoznatijih i najposećenijih turističkih atrakcija u Srbiji. Ovaj planinski dragulj se izdiže na prosečnoj visini od 1.000 metara. Tornik i Čigota, dva najveća vrha planine, kao i samo naselje Zlatibor, tokom čitave godine privlače na desetine hiljada turista, koji imaju priliku da uživaju u nesvakidašnje raznolikom sadržaju.

Više o Zlatiboru i svim atrakcijama možete pronaći na linku.

Sremska Mitrovica

Poseta Sremskoj Mitrovici i Zasavici oživeće sva vaša čula i učiniti praznike nezaboravnim, a više o ovoj predivnoj lokaciji na samo sat vremena od Beograda možete da pročitate ovde.

Beograd

Ukoliko ostajete u Beogradu ili ga posećujete za praznike, možete biti turista u ovom gradu i istražiti muzeje, ali i voziti se otvorenim busem ili krstariti Dunavom i Savom. Više o ovim aktivnostima možete pročitati na linku.

Ako istražujete muzeje, preporučujemo objedinjenu ulaznicu Museums 4 you, kao i posetu Muzeju Iluzija.

Ulaznice za sve pomenute atrakcije možete kupiti u svega nekoliko klikova putem platforme www.visit-serbia.online i time sebi uštedeti vreme, ali i čuvati prirodu s obzirom na to da su sve ulaznice elektronske i imaćete ih u svakom trenutku na svom mobilnom telefonu.

Baner za omiljene atrakcije u Srbiji Visit Serbia online