Gold Gondola – Najduža gondola na svetu

Tokom boravka na Zlatiboru, ne propustite jednu od najvećih atrakcija – vožnju Gold Gondolom, najdužom panoramskom žičarom na svetu koja povezuje naselje Zlatibor sa vrhom i ski-centrom Tornik. Tokom vožnje, nećete moći da odvojite pogled od impresivnog Ribničkog jezera, a sa vrha Tornika pruža se pogled koji oduzima dah. Iskoristite priliku da doživite ovu jedinstvenu avanturu i obogatite svoj boravak na Zlatiboru!

Gde se nalazi:

Početna stanica Gold Gondole se nalazi na oko 5 minuta hoda od Kraljevog trga u samom centru Zlatibora.

Zlatibor

Preporuke:

Ne propustite da napravite pauzu na međustanici Ribničko jezero i uživate u čarobnom pejzažu i smirujućem svetlucanju vode, koje će vas ispunuti mirom i blaženstvom.

Kada se popnete na vrh Tornika gondolom pruža se spektakularan pogled na Durmitor, Jahorinu, Taru, Ribničko jezero, Čigotu i Murtenicu, sela Jablanicu, Dobroselicu, Stublo, Semegnjevo i naselje Zlatibor.

Za vreme boravka na vrhu, možete se okrepiti toplim domaćim čajem ili prirodnim sokom. Takođe, možete provesti vreme na proplanku, uz ćebence i termos sa pićem.

Uživajte u brojnim sadržajima, kao što su planinski biciklizam, ski i pešačke staze, tjubing staza, mini golf, streličarstvo, paraglajding, avantura park, radionice starih zanata i još mnogo toga.

Saznajte više o specijalnim mogućnostima zakupa kabine kroz originalne programe “Romantično putovanje” ili “Branč u vazduhu” koji će vašim najmilijima kreirati nezboravno iskustvo.

Radno vreme Gold Gondole:

Radno vreme je od ponedeljka do nedelje od 09.00 do 16.00 sati.

Cena pojedinačne ulaznice za odrasle je 1200,00 dinara, a cena za decu od 7 do 15 godina iznosi 650,00 dinara.

Pojedinačne i druge tipove ulaznica možete kupiti online.

Pored Gold Gondole Zlatibor nalaze se i drugi atraktivni sadržaji za ljubitelje prirode, avanture i kulture. Ideje za idealan vikend na Zlatibor možete pronaći u paketu Četiri bisera Zlatibora i njihovih tajni onlajn kupovinom objedinjene ulaznice za odrasle i decu.

Pogledajte VR video Gold Gondola Zlatibor i pripremite se za nezaboravno iskustvo.

Baner za Gold Gondolu Zlatibor