Gold Gondola Zlatibor, ljubav je u vazduhu!

Ima li romantičnijeg početka, a da nije na Dan zaljubljenih?

Zlatiborska Gold Gondola vas vodi na dosad nikad doživljeno romantično putovanje. Zakoračićete u posebno dekorisanu kabinu koja brodi nad zlatiborskim pejzažima, uz šum šampanjca i slatke zalogaje. Odlučite da li će to biti prilika da uzajamno potvrdite dosadašnju ljubav, zaprosite ženu svog života, dogovorite venčanje ili – da, naprosto, uživate u trenucima koji traju i pretvaraju se u uspomene i pamćenje!

Romantična vožnja koju nudi Gold Gondola je upravo jedan od izazova da se prepustite emocijama ili da upotpunite odmor na planini koja je već odavno ušla u legende srpskog turizma, iskrenog gostoprimstva i domaćinske širokogrudosti.

Romantična putovanja počela su od 14. februara simbolično na Dan zaljubljenih, a ukoliko ste propustili taj datum ovaj izuzetni doživljaj dostupan vam je tokom cele godine.

Više informacija i mogućnost online zakupa kabine.

Uspomenu na putovanje najdužom gondolom na svetu sa dragom osobom dodatno će vam ulepšati fotografisanje, poklon suvenir i prilika da jedinstvenim ugođaje obogatite i društvene mreže. Jer – uspomene postoje i traju samo kad ih delite sa dragim ljudima!

Baner za Gold Gondolu Zlatibor