Tokom posete Zlatiboru, naš cenjeni influenser Boris Radošević, poznat kao „Lutajući putnik“, obišao je nekoliko turističkih atrakcija ove popularne destinacije u Srbiji. Inače, pored uspeha u svom poslu, Boris je završio studije turizma, a ove godine je nagrađen najznačajnijim turističkim priznanjem „Turistički cvet“, koji dodeljulje Turistička organizacija Srbije.

Od centra Zlatibora, vijugavi put ga je odveo kroz prelepe prirodne pejzaže i sela do Muzeja Staro selo Sirogojno. Nakon toga, posetio je i Muzej pletilja koji se nalazi u blizini i predstavlja posebnu atrakciju. Pored tradicionalnih zlatiborskih džempera, u muzeju se mogu videti i fotografije sa modnih revija širom sveta gde je ovaj stari zanat predstavljen.

Poseban utisak na njega ostavio je vodopad u Gostilju, koji je jedna od najpopularnijih prirodnih atrakcija na Zlatiboru. Boris je izjavio da posebno voli vodopade i da ga ovaj podseća na vodopad Veliki Buk u blizini njegovog rodnog mesta Despotovca.

Za kraj posete, u saradnji sa kompanijom Visit Online, koja je bila domaćin, i uz podršku Turističke organizacije Zlatibora, organizovana je Giveaway akcija (5 noćenja za dve osobe u hotelu, ulaznice za atrakcije na Zlatiboru i dr). Rok za prijavu je petak, 9. jun, stoga požurite da se prijavite na linku. 

Baner omiljene atrakcije na Zlatiboru