El Paso City – Vestern tematski park na Zlatiboru

U El Paso sitiju ćete se osećati kao u vestern filmovima. Ovaj tematski park je rekom podeljen na dve celine, jednu koja oslikava američku kulturu sa sredine XIX veka i srpska tradicionalna sela iz istog perioda. Vratite vreme, priuštite vašoj deci i vama ambijent i zabavu o kojoj ste samo mogli da sanjate kada ste vi bili deca. Podelite čarobne trenutke sa vašim najmilijima i uživajte u predivnoj prirodi Zlatibora.

Gde se nalazi:

El Paso City se nalazi na samo14 kilometara od centra Zlatibora, na magistralnom putu u pravcu ka Crnoj Gori. Besplatan veliki parking dostupan je direktno pored magistralnog puta.

Kako doći do Zlatibora i šta sve možete posetiti na ovoj destinaciji pročitajte u odvojenom članku na sledećem linku: Zlatibor.

Preporuke:

U kaubojskom gradu ćete videti replike šerifove kancelarije, salon u kojem je lako zamisliti kauboje dok igraju poker uz zvuk klavira, a tu su i banka, pošta, zatvor i berbernica.

Iskusite prave kaubojske aktivnosti poput nabacivanja potkovica ili jahanja mehaničkog bika na rodeu.

Tu gde je kaubojski grad, u blizini mora biti i indijansko selo koje nosi naziv najpoznatijeg poglavice – Bika koji sedi. Uživajte u atraktivno oslikanim šatorima i slikajte se na specijalnim panoima sa likovima indijanaca.

Doživite pravi život „Divljeg zapada“ dok prenoćite u autentičnim karavanima sa tematskim imenima glumaca iz vestern filmova, indijanskim šatorima, ali i kućicama na drvetu o kojima ste maštali.

Ako ste ljubitelji srpske tradicije, možete noćiti i u zlatiborskom zaseoku u tradicionalnim drvenim kućicama. U blizini se nalazi i crkva, jezero sa pastrmkama i igralište za decu.

Pauzu za ručak možete iskorititi da u restoranu probate Western stek od 400 gr. na gusenoj ploči, Džeronimo stek, brojne slatke specijalitete…

Posetite  suvenirnicu gde možete pronaći veliki izbor kaubojskih šešira, marama, kaubojskih kostima, opasača, pištolja, šerif bedž…

Napunite baterije vaših mobilnih telefona i fotografišite, fotkajte i slikajte. Slike koje ćete objaviti na društvenim mrežama oduševiće vaše prijatelje i pratioce. Uživajte u svakom trenutku i stvarajte uspomene koje će trajati zauvek.

Radno vreme i cena ulaznice:

Radno vreme El Paso City na Zlatiboru je od ponedeljka do nedelje od 09.00 do 20.00 sati.

Cena ulaznice za odrasle je 600,00 dinara, a za decu 400,00 dinara koje brzo i sigurno možete kupiti online.

Zlatibor je idealna destinacija za porodice sa decom. Osmislite idealan vikend na Zlatiboru kroz program Tri karte za Zlatibor – nezaboravni porodični odmor.

Pogledajte video El Paso City-ja  i pripremite se za nezaboravno iskustvo.

 

Banner Stopica pecina i omiljene atrakcije na Zlatiboru