VisitSerbia, nova era turizma u Srbiji

Kompanija Visit Online d.o.o. predstaviće od 23-26. februara 2023. godine na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu svoje usluge i projekte koji će osavremeniti srpski turizam i promeniti poglede, navike i dosadašnje standarde u izboru i dostupnosti najatraktivnijih turističkih destinacija.

Posetioci Sajma imaće ekskluzivnu priliku da saznaju više o mogućnostima tehnoloških rešenja koja podstiču digitalizaciju upravljanja menadžmentom u turizmu i zadovoljavanju potreba savremenih turista za koje je kompanija Visit Online specijalizovana.

Upoznaćemo vas sa uslugama strateškog i operativnog menadžmenta turističkih destinacija, FinTech rešenjima u industriji turizma i tehnološkim inovacijama baziranim na inovativnim tehnologijama, poput interaktivnih info-tačaka i virtualne realnosti (VR – virtual reality).

Povešćemo vas na brojne lokacije širom Srbije uz pomoć VR tehnologije i na trenutak ih učiniti na dohvat ruke pre nego što odlučite da ih posetite. Interaktivne info tačke na našem štandu će posetiocima i budućim poslovnim partnerima, korak po korak, predstaviti novi projekat VisitSerbia.

Biće nam zadovoljstvo da vam otkrijemo prvu turističku platformu u Srbiji na kojoj će posetioci digitalno, s mobilnim telefonom na dlanu, moći da kupuju ulaznice za turističke, kulturne i zabavne atrakcije u Srbiji. Tokom Sajma, imaćemo podršku prvih partnera projekta – Turistčkih organizacija Zlatibor, Beograd, Sremska Mitrovica, zatim Gold Gondole Zlatibor, Specijalnog rezervata prirode Zasavica i drugih. Pridružite nam se!

Već prve informacije o platformi VisitSerbia podstakle su mnoge turističke organizacije, agencije, turoperatere, hotele, vodiče i medije da se zainteresuju za ideju kako muzeje, prirodne atrakcije, arheološka nalazišta, zabavne parkove, spomenike kulture, koncertne dvorane, panoramske tornjeve, Gold Gondolu ili privatne smeštaje u Srbiji učiniti lako dostupnim domaćim i stranim gostima. Posebno se radujemo razgovoru sa medijima koji su prepoznali ovaj projekat i njegov značaj za razvoj turizma u Srbiji.

U okviru nastupa na Sajmu turizma kompanija Vist Online organizuje i panel Online plaćanja u turizmu – trendovi i izazovi, 23. februara od 15.00 – 17.00 h u hali 4, Velika konferencijska sala, Beogradski sajam.

Pridružite nam se – zajedno možemo MNOGO VIŠE!

Srdačno,

Kompanija Visit Online

Visit Serbia VR
Baner za omiljene atrakcije u Srbiji Visit Serbia online