Početak nove godine u velikom stilu!

Svetska pijanistička senzacija Denis Macujev, nastupaće 3. aprila od 20 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine uz slavni Simfonijski orkestar Radio-televizije Srbije pod upravljanjem maestra Dejana Savića.

Počastite sebe umetničkim iskustvom koje objedinjuje majstorstvo i strast u izvedbi jednog od najizazovnijih klavirskih dela. Denis Macujev predstaviće vam Drugi koncert za klavir i orkestar Sergeja Rahmanjinova, delo koje od svoje premijere 1902. godine obara sve rekorde uzbuđenjem i poetikom.

Saznajte zašto kritičari Macujeva nazivaju predstavnikom ruske izvođačke škole, dodirujući srca publike kao “novi Horovic”. Pored ovog uzbudljivog muzičkog putovanja, uživaje u izvedbi Serenade br. 1 u De-duru, op. 11 Johanesa Bramsa, dela koje je na premijeri izazvalo buru emocija i aplauza koja nije stajala dok se kompozitor nije pojavio na sceni.

Cene ulaznica:

I kategorija –  6.000 RSD

II kategorija – 4.000 RSD

III kategorija –  2.000 RSD

Visit-Serbia.online je prva domaća specijalizovana turistička platforma za kupovinu online ulaznica koja je u saradnji sa Zadužbinom Ilije Milosavljevića Kolarca omogućila online prodaju za ovaj koncert.

Kupite online ulaznicu. 

Baner za omiljene atrakcije u Srbiji Visit Serbia online