Gold Gondola Zlatibor, branč u vazduhu

Kompanija Gold gondola Zlatibor pripremila je za sve posetioce Zlatibora i svoje putnike nesvakidašnju gastronomsku atrakciju – jedinstven, jestiv suvenir, kome će teško odoleti i najprobirljiviji sladokusci.

Ponuda Branč u vazduhuili – što bi Zlatiborci rekli „da se malo prezalogaji“ – objedinjuje vožnju najdužom gondolom na svetu, pogled na razigrani krajolik prošaran četinarskim šumama i lokalnu gastronomiju koja će u kabinu gondole uneti dah i ukuse tradicionalnih zlatiborskih specijaliteta. Putnicima će, po vlastitom izboru jednog od tri ponuđena paketa, biti servirana nadaleko čuvena pršuta i slanina, sir, kajmak, čvarci, ajvar i domaćinska pita, uz uobičajeni „početak“ – proverenu rakiju „prepečenicu“, ali i domaće sokove ili vodu. Ovaj gastronomski biser čine isključivo autentični lokalni proizvodi, nastali u domaćinstvima na obroncima okolnih sela da bi zlatiborske zalogaje pridodali već proverenom i osvedočenom turističkom brendu kakav je Zlatibor.

Branč je namenjen za grupe od najmanje dve do maksimalno šest osoba u jednoj kabini. Čarolija ni na nebu ni na zemlji počinje izabranim aperitivom po ulasku, a obrok serviran „na zalogaj“ očekuje ih na međustanici. Vožnja „Branč u vazduhu“ traje sat vremena, a izlazak je na istoj stanici gde je i ulazak. Ukoliko, pak, putnici odluče da izađu na vrhu Tornik, garantovan je povratak novom zasebnom kabinom bez čekanja, a u povratku ih na međustanici očekuje okrepljenje – kolač uz čaj ili kafu.

U ponudi su tri paketa, a kupovinu možete obaviti i online:

  • Branč 2– Sadrži dva pladnja sa zlatiborskim zalogajima i pola kilograma pite, kolač i osveženje – sok, rakiju, flašicu vode i kafu.
  • Branč 3– Podrazumeva tri pladnja zlatiborskih zalogaja i celu pitu, kolač i osveženje – sok, rakiju, flašicu vode i kafu.
  • Branč 4– Čine ga četiri pladnja puna zlatiborskih zalogaja i cela pita, ali i kolač, uz osveženje – sok, rakiju, flašicu vode i kafu.

Uz svaki izabrani paket putnike Gold Gondole u kabini očekuje i poseban poklon-iznenađenje!

Treba li više argumenata za dobar provod i uživanje u jedinstvenoj atrakciji Srbije?

Baner za Gold Gondolu Zlatibor