„Bora lavirint“ – atrakcija, rekracija, zabava za celu porodicu

Dobrodošli u svet čuda i avanture! Spremite se da se izgubite u neverovatnom lavirintu koji se prostire na čak 3,5 kilometra. „Bora lavirint“ je nesvakidašnja oaza u Batočini, srcu Šumadije, jedan od najsavremenijih zabavnih parkova i zeleni lavirint sa najdužom stazom u Evropi, čiji najraznovrsniji sadržaji, namenjeni prvenstveno za dečju igru i zabavu, ne ostavljaju ravnodušnim ni odrasle.

Kako doći do Bora lavirinta: 
Automobilom: 

„Bora lavirint“ je lako dostupan iz svih krajeva Srbije, zbog toga što se Batočina nalazi na magistralnom putu Batočina-Kragujevac, pored panevropskog autoputa Beograd-Niš. Automobilom se stiže posle sat vremena vožnje iz Beograda (117 km) ili Niša (127 km), izlaz “Kragujevac”. Od Kragujevca je udaljena dvadesetak minuta vožnje (23 km). Na kružnom toku na ulazu u Batočinu potrebno je ući u centar Batočine i potom voziti još oko 1 kilometar do odredišta. Do Batočine će biti moguće doći i vozom po završetku rekonstrukcije železničke pruge Beograd-Niš, koja je najavljena za 2026. godinu.

Preporuke:

Prepustite se avanturi i istražite svaki kutak ovog fascinantnog i uzbudljivog lavirinta. Kao u filmu, svaki korak kroz “Bora lavirint” donosi novo iznenađenje i neizvesnost da li ćete pogrešiti i naići na zid od žive ograde. Vratite se i pokušajte ponovno – tu je upravo zabava!

Na ulazu u park posetioce dočekuje impozantna replika džinovskog Transformera visine 10 metara, koja će privući pažnju najmlađih, ali i svih ostalih generacija koje su fanovi ove filmske sage.

„Bora lavirint“ je upotpunjen najvećim trampolin parkom na 1.800 kvadratnih metara, terenima za mini golf površine 1.200 kvadrata, zamkovima za igru, najneobičnijom igraonicom i raznovrsnim sadržajima koji će zadovoljiti sve posetioce.

U sklopu kompleksa se nalazi i moderan restoran koji nudi prijatan enterijer, bogatu ponudu i pristupačne cene. Restoran je posebno prilagođen porodicama s decom kako bi pružio odmor i osveženje nakon izazova i avantura koje ovaj jedinstveni park nudi svim posetiocima, bez obzira na uzrast.

Radno vreme i ulaznice za „Bora lavirint“:

Od petka do nedelje od 11.00 do 18.00 sati.

Cena ulaznice je 850,00 dinara, a možete kupiti i grupnu ulaznicu za grupe od preko 10 osoba, za 750,00 dinara po osobi.

Ulaznice za „Bora lavirint“ možete kupiti onlajn.

Baner za omiljene atrakcije u Srbiji Visit Serbia online