Beograd, sve popularnija turistička destinacija, nudi bogatstvo atrakcija kako za svoje stanovnike tako i za posetioce željne istraživanja. U današnje vreme, kada turisti sve više preferiraju online kupovinu kako bi brzo i efikasno planirali svoj boravak, Beograd izlazi u susret ovom trendu. Sada je moguće online kupiti ulaznice za dva izuzetna razgledanja grada, omogućavajući posetiocima da bez čekanja u redu uživaju u čarima Beograda, od njegovih istorijskih znamenitosti do modernih kulturnih dešavanja.

Ove avanture uključuju krstarenje Dunavom i Savom brodom “Jahting Klub Kej” i razgledanje Beograda otvorenim autobusom kompanije “BS Tours”, nudeći posetiocima nezaboravne doživljaje.

Krstarenje Dunavom i Savom  “Jahting Klub Kej” – Otkrijte lepote grada sa reka

Krstarenje Beogradom brodom “Jahting Klub Kej” pruža posetiocima priliku da uživaju u panoramskom pogledu na neke od najlepših atrakcija Beograda, uključujući Sabornu crkvu, istorijsku Karađorđevu ulicu, i monumentalnu Beogradsku tvrđavu, kao i moderni kompleks Beograd na vodi. Prolazeći ispod mostova koji simbolično spajaju Novi i Stari Beograd, putnici će se upustiti u putovanje kroz vreme, otkrivajući bogatu istoriju i kulturu koja krase ovaj grad.

Razgledanje otvorenim autobusom BS Tours – Beograd vaš domaćin

Za one koji žele da istraže Beograd sa kopna, razgledanje otvorenim autobusom kompanije “BS Tours” nudi uzbudljiv i edukativan način da se upoznaju ključne turističke atrakcije grada. Sa audio vodičem dostupnim na više jezika (srpski, ruski, engleski, francuski, nemački , turski, italijanski, grčki i kineski), posetioci će biti upućeni u istoriju, kulturu i poznate ličnosti Beograda, čineći ovu turu idealnom za svakoga ko želi da doživi ritam ovog kosmopolitskog grada.

Ture su dostupne za online kupovinu putem platform Visit-Serbia.online. Informacija o cenama, dostupnosti, i kako rezervisati svoje mesto na ovim jedinstvenim turama nalaze se na linkovima:

Krstarenje Dunavom i Savom  “Jahting Klub Kej”

Razgledanje otvorenim autobusom – Beograd vaš domaćin

O Visit-Serbia Online

Visit-Serbia Online je platforma posvećena pružanju izuzetnih doživljaja i iskustva  za domaće i strane turiste, nudeći širok spektar destinacija i online ulaznica kulturnih, prirodnih i zabavnih atrakcija i tura. Kao punopravni član Globalnog saveta za održivi turizam svojim poslovanjem utiče na razvoj održivog turizma Srbije.

Baner za omiljene atrakcije u Srbiji Visit Serbia online