U samom srcu turističkog centra Zlatibor prostire se carstvo nezaobilazne avanture i sporta, smešteno na 4 hektara prelepe borove šume. Posetioci svih generacija ovde mogu testirati svoje sposobnosti, maštu i snalažljivost kroz 7 nivoa uzbuđenja – staza u krošnjama drveća. Naši najmlađi, koji su i najhrabriji i najbrojniji dragi gosti, zaboraviće na mobilne telefone i tablete i uživaće na čistom vazduhu, igrajući se i zabavljajući se.

Gde se nalazi:

Avantura park se nalazi u blizini Kraljevog trga neposredno iznad zlatiborske pijace, a kako do Zlatibora kao i šta sve možete posetiti pročitajte u blog postu Zlatibor.

Prelazak nivoa Avantura Parka Zlatibor

Preporuke:

Poligoni na kojima ćete doživeti adrenalinska iskustva su podeljeni na šest nivoa težine. Vežbanje koordinacije savladavanjem prepreka, prelaska visećih mostova biciklom, do ziplajna i vožnje u visećim korpama, očekuje vas tokom posete Avantura parku.

Tu je i školski poligon za edukaciju, a u parku Vas očekuju licencirani instruktori, koji će Vam pomoći oko uputstava sa opremom, poligonom i upoznavanjem samog parka. 

Opustite se i uživajte u predahu gledajući vašu decu dok se igraju među krošnjama drveća, posetite restoran Avantura parka koji nudi izvrsne zlatiborske specijalitete. Uživajte u ukusima kačamaka sa kajmakom i pančetom, prženica sa pršutom i ajvarom, raznovrsnih mesa sa roštilja uz osvežavajuće i sveže salate, pa sve do palačinki sa različitim namazima koje će sigurno biti omiljene najmlađim gostima.

Prelaženje nivoa u Avantura parku

Radno vreme i cena ulaznice:

Radno vreme Avantura parka je od ponedeljka do nedelje od 10.00 do 17.00 sati.

Pojedinačne i druge tipove ulaznica za decu, srednjoškolce, studente, odrasle i grupe možete kupiti online. 

Pored Avantura parka na Zlatiboru se  nalaze se i drugi atraktivni sadržaji za ljubitelje prirode, avanture i kulture. Ideja za idealan vikend na Zlatiboru možete pronaći u paketu Četiri bisera Zlatibora i njihovih tajni onlajn kupovinom objedinjene ulaznice za odrasle i decu. 

Posetite Avantura park i pripremite se za nezaboravno iskustvo.

Banner Stopica pecina i omiljene atrakcije na Zlatiboru