Turističke agencije imaju ključnu ulogu u organizaciji putovanja, pružajući kvalitetne programe poseta lokalitetima, precizno planiranje itinerera i neprekidnu podršku klijentima. One su važna veza koja omogućava grupama i individualnim turistima da stignu do željenih destinacija i dožive nezaboravna putovanja.

U cilju unapređenja putničkog iskustva, turističke agencije sve više koriste mogućnost rezervacije i online kupovine ulaznica za turističke atrakcije. Ova opcija omogućava gostima i klijentima jednostavan i brz pristup popularnim turističkim destinacijama, omogućavajući im da maksimalno iskoriste svoje vreme i uživaju u svim atrakcijama na odabranoj destinaciji.

U saradnji sa platformom Visit-Serbia.online koja ima podršku Privredne komore Srbije – udruženja za turizam, nekoliko domaćih turističkih agencija već uspešno nabavlja online ulaznice za svoje grupe. Agencija „Rapsody Travel & Events“ organizovala je posetu za preko sto turista, koji su imali priliku da posete Stopića pećinu i vodopad u Gostilju. Agencija „SIM Tours“ priredila je nezaboravan dan za više od osamdesetoro dece i vaspitača vožnjom Gold Gondolom Zlatibor.

„Great Line Travel“, međunarodna kompanija za upravljanje destinacijama s fokusom na azijska tržišta, dovela je grupu kineskih turista koji su posetili Zlatibor. Oni su uživali takođe u panoramskoj vožnji “Gold Gondolom Zlatibor” i istražili druge lepote ove prelepe planinske destinacije.

Mogućnost online kupovine ulaznica za turističke atrakcije predstavlja značajan napredak u uslugama turističkih agencija, omogućavajući gostima da jednostavno planiraju i organizuju svoja putovanja.

Baner za omiljene atrakcije u Srbiji Visit Serbia online