„Bora lavirint“ – jedinstvena zagonetka za decu i odrasle u srcu Šumadije, od sada je svim posetiocima dostupna i posredstvom Visit-Serbia.online, prve domaće digitalne platforme koja nudi onlajn prodaju karata za najatraktivnije turističke destinacije širom Srbije.

Za predah od životnog lavirinta u lavirintu zabave, smeštenom nedaleko od Batočine, dovoljno je samo nekoliko klikova na platformi Visit-Serbia, i posetioci će jednostavnim i sigurnim digitalnim kanalom, sa bilo kog mesta u zemlji i svetu, obezbediti ulaznice za „Bora lavirint“.

Reč je o jednom od najsavremenijih zabavnih parkova i zelenom lavirintu sa najdužom stazom u Evropi, čiji najraznovrsniji sadržaji, namenjeni prvenstveno za dečju igru i zabavu, ne ostavljaju ravnodušnim ni odrasle.

Kako Srbija, iz dana u dan, izrasta u sve poželjniju turističku destinaciju, nadopunjujući svoje prirodne lepote, kulturno-istorijsku baštinu, autentičnu gastronomsku ponudu i tradicionalno gostoprimstvo novim i originalnim sadržajima, tako je i „Bora lavirint“ za kratko vreme postao novi biser u kruni raznovrsnosti srpskog turizma.

Originalnost „Bora lavirinta“, atraktivno i izazovno ukomponovanog u kompleks površine čak 7.000 kvadratnih metara, čini 3,5 kilometra staza od žive ograde, šest mostova i osmatračnica, projektovanih na 2,7 hektara, uz prateće sadržaje koji omogućavaju celodnevnu zabavu, izazov i ugođaj za celu porodicu.

Obrisi zabavnog parka vidljivi su već sa magistralnog puta koji Kragujevac, nekadašnju srpsku prestonicu, povezuje sa panevropskim Koridorom 10. Na ulazu u park nadmoćno se uzdiže replika džinovskog, 10 metara visokog, Transformera, atraktivne skulpture pored koje nastaju prve uspomene za porodične foto-albume ili selfije koje će mlađi posetioci rado podeliti na društvenim mrežama.

Oazu zabave i avantura u „Bora lavirintu“ upotpunjuju i najveći trampoline park na 1.800 kvadratnih metara i tereni za mini golf površine 1.200 kvadrata, zamkovi za igru, najneobičnija igraonica i pregršt drugih sadržaja.

U okviru kompleksa je i moderan restoran, eneterijerom, ponudom, a nadasve cenovnikom, prilagođen porodicama s decom.

Do „Bora lavirinta“ stiže se posle samo sat i dvadesetak minuta vožnje iz Beograda ili Niša, oko dva i po sata od Novog Sada, a tridesetak minuta od Kragujevca.

Baner za omiljene atrakcije u Srbiji Visit Serbia online